(28)

Juhlat

E-book


Daniel Aallon kehittelemä somesovellus Sexus täyttää kymmenen vuotta, ja sen kunniaksi huimaavan rikas ja huonotapainen Daniel on yrityksineen järjestänyt juhlat, jonne kutsutaan vain harvat ja valitut.

Viola Hovi on seurannut inhoten Aallon matkaa suutaan pieksäväksi miljardööriplayboyksi, eikä voi käsittää miehen sovelluksen suosiota. Violan sisko Vanessa taas ajattelee aivan toisin. Hänen profiilinsa Sexusissa on nousussa, hän on tavoitellut kiihkeästi paikkaa Sexusin juhlissa, eikä salaa viehtymystään Danielia kohtaan.

Kun kuitenkin käy ilmi, että Vanessa on raskaana - ehkä jopa Daniel Aallolle - Viola saa loistavan idean. Hän ehdottaa Vanessalle, että hän menisi sisarensa sijasta juhliin. Viola nimittäin on toimittaja ja tajuaa, että hänellä on tuhannen taalan paikka hankkia ensi käden tietoa Sexusin rajoja rikkovina ja seksikkäinä mainostetuista juhlista ja kirjoittaa sekä niistä että Daniel Aallosta paljastusjuttu, jollaista kukaan toimittaja muutoin ei voisi kirjoittaa.

Viola onnistuu keplottelemaan itsensä Arabianmeren saareen, jossa juhlat järjestetään, ja aikoo pysyä taustalla tarkkailemassa. Heti juhliin saapuessaan hän kuitenkin kohtaa Daniel Aallon ja törmää hänen kyseenalaiseen käytökseensä. Viola provosoituu läksyttämään Danielia kovin sanoin ja vastoin kaikkia aikeitaan herättää miehen huomion.

Viola vannoo muistavansa jatkossa salaisen tehtävänsä, mutta Danielin puheet ja juhlien järjestelyt saavat hänet kiivastumaan kerta toisensa jälkeen. Se johtuu pääosin seikasta, jota Viola häpeää sydämensä pohjasta. Hän himoitsee Danielia niin, että ilman ärhentelyä hän saattaisi unohtaa paljastusjuttunsa.

Varsinkin, kun Daniel näyttää ottaneen juhlien tärkeimmäksi tehtäväkseen Violan jahtaamisen.