(189)

Kirurgen

audiobook & e-book


HAN VED PRÆCIS, HVOR DET GØR ONDT 


Han sniger sig ind i kvinders hjem om natten og lister lydlĂžst ind i vĂŠrelserne, hvor de ligger og sover, men snart vil vĂ„gne op til et levende mareridt. Hans metodes prĂŠcision antyder, at der er tale om en gal lĂŠge, hvad der fĂ„r aviserne i Boston til at kalde ham ’Kirurgen’. Med kriminalassistenterne Thomas Moore og Jane Rizzoli i spidsen mĂ„ politiet opsĂžge offeret for en nĂŠsten identisk forbrydelse – for to Ă„r siden nedkĂŠmpede og drĂŠbte lĂŠgen Catherine Cordell sin overfaldsmand, inden han kunne nĂ„ at fuldfĂžre sit forehavende.

Men denne nye morder genskaber med uhyggelig akkuratesse detaljerne omkring overfaldet pĂ„ Cordell. For hvert nyt mord er det, som om han hĂ„ner hende og indsnĂŠvrer afstanden fra hendes arbejdsplads til hendes hjem. Og hverken Moore eller Rizzoli kan beskytte Cordell mod en hensynslĂžs morder, som tilsyneladende kender – og svĂŠlger i – den hemmelige frygt hos de kvinder, han drĂŠber.

”Dette er en nervepirrende krimi af bedste skuffe.”

Harlan Coben

”Hvis du aldrig har lĂŠst Gerritsen fĂžr, sĂ„ sĂžrg for at regne prisen pĂ„ strĂžm med, nĂ„r du kĂžber din fĂžrste roman af hende – for du kommer til at blive oppe hele natten.”

Stephen King

”Her er bogen, der vil fĂ„ dig til at vride dig af spĂŠnding 
 en hĂžjspĂŠndt, rammende og helt igennem realistisk thriller.”

The List

”En tempofyldt og virkelig spéndende roman, der bygger op mod et intenst og skrémmende klimaks.”

People

”En fĂžrsteklasses thriller 
 De skarpe karakterer holder dine Ăžjne klistret til siden. En af den slags bĂžger, der holder dig vĂ„gen hele natten.”

Kirkus Reviews

”Uhyggelig 
 léseren vil ikke kunne slippe ud af bogens greb.”

Chicago Tribune


Narrator: Michael Brostrup
Duration: