(203)

Kuolemaan asti sinun

audiobook & e-book


Musta leski Brightonissa

Roy Grace paineiden puristuksessa.

Jodie Bentley on koko lapsuutensa saanut kokea olevansa ruma ankanpoikanen. Nyt hänellä on elämässään kaksi suurta unelmaa: olla kaunis ja rikas. Ensimmäisen tavoitteen toteuttamiseen tarvitaan vain plastiikkakirurgin apua. Toinen vaatii huolellista suunnittelua. Rahaa on joko ansaittava tai sen kanssa on avioiduttava. Harjoitus tekee mestarin.

Rikosylikomisario Roy Gracea elämä puristaa monelta taholta. Esimiesten odotukset painostavat, edellinen rikostapaus valvottaa häntä öisin, ensimmäisen vaimon Sandyn vuosien takaisesta katoamisesta on ilmennyt uusia seikkoja ja kaiken lisäksi vanha vihollinen on ilmestynyt taas maisemiin. Pahinta kaikista on kuitenkin se, että Brightonissa näyttää operoivan nainen, jolla on myrkyllinen mieli ja tappavat taidot. Roy Grace joutuu tunnustamaan, että hän on pahasti aliarvioinut naisen vaarallisuuden.

Brittijännityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hänen ajoittain traagisia tapahtumia sisältävää yksityiselämäänsä. Kuolemaan asti sinun on vangitsevan sarjan 12., itsenäinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdään Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetään myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa,

ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja äänikirjapalkinnolla, ja hänen kirjojaan on käännetty peräti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.


Narrator: Toni Kamula
Duration: