(0)

Kuun lapsi

E-book


Saamelaisen kulttuurin saloista ammentavaa maagista jännitystä lapsille!

Kaksoset Otava ja Tylli päätyvät lomanviettoon pohjoisen tuntureille, pieneen Tuuliaisenpään kylään. Isän ollessa työmatkalla kaksoset asettuvat taloksi isän höpsähtäneen ystävän Niilan ja Jooseppi-poron luokse. Koti-ikävä laantuu, kun aavemaisen tummasilmäisen tytön salaperäinen olemus vie kaksosten huomion. Tytöllä on päällä saamelaisten kansallispuku, mutta sen enempää eivät Otava ja Tylli saa hänestä selville.

Saamelaisten tarinat alkavat avautua kaksosille vasta uuden ystävän Mihkan, Niilan kirjojen ja omituisten ennusmerkkien kautta. Mitä tapahtuu, kun Otava, Tylli ja Mihka lähtevät viettämään yötä tunturilaavulle ilman aikuisia? Osoittautuvatko synkät uskomukset vanhasta sukutilasta todeksi? Pahaenteinen tunnelma yhä vain tiivistyy.

Lähde mukaan selvittämään pohjolan luontoon sijoittuva ihmeellinen mysteeri!

Maami Snellman on helsinkiläinen sanataideopettaja, varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenkirjailija. Vuonna 2022 Snellman voitti teoksellaan Merena ja lumottu peili Lasten LukuVarkaus -palkinnon, joka jaetaan vuosittain parhaalle suomenkieliselle alle 12-vuotiaille suunnatulle kirjalle.