(0)

Mobning - også et forældreansvar!

E-book


”Vi taler tit om det, og vi hører endnu oftere om det: mobning. Men hver gang medierne behandler emnet, er det i forhold til børn og skole. Det kan der være noget uheldigt i, fordi man derved forledes til at tro, at mobning udelukkende er noget, der sker imellem børn – og kun inden for skolens rammer.”

Mobning kan finde sted i alle miljøer, hvor mennesker omgås hinanden, og det kan tage form af både grove drillerier, psykisk vold og sågar fysiske overgreb. Vi har alle et ansvar for at stoppe mobning, og særligt forældrene bør træde i karakter, uanset om deres barn bliver mobbet, selv er mobber eller ser passivt til, mens en anden bliver mobbet.

Børnepsykolog John Aasted Halses bog er et stærkt indspark i debatten om mobning, og hvordan vi som samfund kommer det til livs. Bogen udkom første gang i 1993.

John Aasted Halse (f. 1946) er en dansk børnepsykolog og forfatter. Han har skrevet en lang række bøger om børnepsykologi og børns trivsel. I mange år var John Aasted Halse formand for Børns Vilkår, og han har i øvrigt deltaget flittigt i den offentlige debat om børn og barndom.