(0)

Mordet på Carolin Stenvall – del 1

audiobook


Den 12. september 2008 forsvinder den unge kvinde Carolin Stenvall på mystisk vis. Politiet finder hendes efterladte bil på en tætbevokset og øde rasteplads. Et stykke inde i efterforskningen begynder politiet at fokusere på den midaldrende og ensomme mand Toni Alldén. Der er nemlig fundet blodpletter i hans bil. I denne første episode hører vi de indledende politiafhøringer med ham.

Produceret af: Podster

Lyddesign: Gustav D. Leth

Cast:

Voice-over: Martin Geertz

Toni Alldén: Peter Zhelder

Forhørsleder: Michael Brostrup

Forhørsleder: Sara Qvist

Efterforsker: Benjamin Hasselflüg

Forhøret

Velkommen til en ny og unik podcastserie produceret af Podster, der genskaber politiafhøringer fra virkelige kriminalsager i Sverige. Afhøringerne er gengivet ordret og portrætteret af skuespillere. Derudover indgår udtalelser fra eksperter inden for blandt andet afhøringsteknik, psykologi og retsmedicin også i podcasten.

Af hensyn til pårørende og andre involverede er visse navne ændret og bestemte afsnit udeladt.

Podster er et dansk podcastforlag lanceret i 2022 af Henriette Høj Gharib, Klavs Vejlang, Lars Peter Ilsø Larsen og Erik Hougaard. I Podster indkøber de rettigheder til globale IP'er og adapterer dem til de lokale markeder. De har allerede lavet flere succesfulde adaptioner såsom 'Forhøret', som har mere end 170.000 downloads/streams på rss-feedet.


Narrator: Podster ApS

Duration: