(0)

Rob McCool ja Lapponian vangit

audiobook


Rob McCoolin saagan kolmannessa osassa yhdistyvät irlantilaiset legendat, futuristinen teknologia, pohjoinen luonto ja huimat seikkailut ennen kokemattomalla tavalla.

Novgorodin prinssi Vladimir on hyökännyt Fennoniaan ja ajanut Pirunkirnun klaanilaiset pois kotoisesta kalliolinnastaan.

Kasakoiden mailta palanneet Rob ja Kaarne lähtevät etsimään klaania kaukaisesta Lapponiasta, sapmelakkien maasta. heillä on mukanaan Pirunkirnun nuorista sotureista koostuva jälkijoukko ja Istanbulin valid sultanalta saatu aarre.

Rob ja Kaarne sabotoivat ystävineen prinssi Vladimirin valloitussuunnitelmia, mutta tilanne kääntyy päälaelleen, kun he saavat peräänsä kapteeni Francis Ravaillen armottomat palkkasoturit.

Värikkäät henkilöhahmot, koukuttava kerronta ja runsas toiminta tempaavat mukaansa unohtumattomaan seikkailuun, jota siivittää vilkas sanailu ja hurtti huumori.

Tatu Kokko on kirjoittanut teoksen käsikirjoituksen blogissa yhteistyössä nuorten kanssa. Kirjan loppusivuilta löytyvät kirjailijan kiitokset ja yhteistyöhön osallistuneiden nimet.

Sarjan ensimmäinen osa, Rob McCool ja Krimin jalokivi, oli vuoden 2016 Savonia-kirjallisuuspalkintoehdokas. Sarjan toinen osa on nimeltään Rob McCool ja Kirottu metsä.


Narrator: Tatu Kokko

Duration: