(0)

Sort sol over Ribe

audiobook & e-book


En romantisk og rørende fortælling om kærlighed og livets uventede drejninger.

I det idylliske Ribe lever Liva et trygt og fredeligt liv sammen med sin gymnasiekæreste Viktor. Liva og hendes far driver det charmerende pensionat ”Livas hus”, og Viktor skal snart overtage sin families bryggeri. Men selvom Liva holder af det velkendte liv og går med tanker om at starte familie, spøger der også en drøm om at rejse væk og opleve verden.

Forandringerne ulmer dog under Ribes solrige himmel. Da den smarte ”Københavner-fotograf” Niklas pludselig ankommer til byen, for at forske i en lokal kærlighedshistorie, tændes der en gnist af hemmelige længsler i Liva. Og da Viktor samtidig drager væk for at træne soldater til krigen i Ukraine, rystes Livas trygge fundament. Liva befinder sig pludselig i et hjerteskærende og livsomvæltende dilemma. Skal hun forfølge sine drømme om det ukendte eller skal hun blive ved det velkendte?

Sort sol over Ribe er anden, selvstændige bog i "Forelsket i Danmark"-serien, hvor livets store og små dramaer udspiller sig i Danmarks maleriske og charmerende byer.

Lotte Dalgaard (f. 1967) er uddannet journalist og har i 25 år arbejdet freelance for aviser, magasiner og tv. Hun har skrevet tre spændingsromaner, der senere er udgivet som lydbogsserie i ti afsnit under den samlede titel Dødens Dilemmaer. Desuden har hun skrevet en biografi, to interviewbøger, en dramadokumentar og true crime-miniserien, Mareridtet i Mariestad. Flere af hendes bøger er oversat til svensk, finsk og tysk.