(0)

Suurteoksia III

audiobook & e-book


Lukijoita ihastuttanut Suurteos-sarja jatkuu.

On olemassa teoksia, jotka ovat elämää suurempia. Ne eivät jätä meitä rauhaan, ne muuttavat tapaamme nähdä maailmaa ja hahmottaa mennyttä sekä tulevaa.

Ilman noita kirjoja emme olisi samoja ihmisiä, meiltä puuttuisi jotakin, mikä on tehnyt meistä meidät. Suurteoksia III:ssa 20 kirjailijaa kertoo, miten kirjat ovat kietoutuneet heidän elämäänsä. Mukana ovat muun

muassa Riikka Ala-Harja, Sara Al Husaini, Sofia Blanco Sequeiros, Mira Eskelinen, Aino Frilander, Vilja-Tuulia Huotarinen, Irene Kajo, Sirpa Kyyrönen, Taina Latvala, Hanna Meretoja, Marjo Niemi, Raisa Omaheimo, Minna Rytisalo, Sonja Saarikoski, Sisko Savonlahti, Saara Turunen, Meri Valkama ja Hanna Weselius.

Saara Turunen (s. 1981) on yksi tämän päivän arvostetuimmista kirjailijoista. Hänen esikoisteoksensa Rakkaudenhirviö sai Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon, ja hänen viimeisin romaaninsa Hyeenan päivät oli arvostelu- ja myyntimenestys. Turunen tunnetaan lisäksi teatterintekijänä. Hänen teoksiaan on käännetty useille eri kielille ja esitetty ympäri maailmaa.