(0)

Tannermäki All Stars

E-book


Sählymestarit tulevat!

Marcuksen äiti ja yläasteen terveydenhoitaja ovat yhtä mieltä siitä, että ylipainoisen pojan on mentävä sählykerhoon. Marcuksella ei ole asiaan paljon sanomista, ja ennen kuin poika huomaakaan, hän on sählymaalissa palloja torjumassa. Mutta kuinka ollakaan, hän on hyvä siinä. Todella hyvä!

Laardi-Marcukseksi haukkuvat, suositut oppilaat näyttävät nyrpeää nokkaa, kun sählyvalkku valitsee Marcuksen koulujenväliseen turnaukseen. Marcuksen ystävällä BigMacilla on vieläkin suurempia suunnitelmia – oma sählyjoukkue! Tästä yllättynyt Marcus on uutisesta pyörryksissä, mutta managerin hommiin hypännyt BigMac on suunnitellut kaiken valmiiksi. Koulussa on paljon muitakin, jotka syystä tai toisesta eivät sovi joukkoon. Kun nämä ihmiset yhdistävät voimansa sählykentällä, ei lopputuloksena voi olla muuta kuin satumainen urheilutarina!

Tannermäki

Tannermäki-sarja kertoo sählystä, ystävyydestä, koulukiusaamisesta ja siitä, millaista on löytää oma porukkansa.

Kalle Veirto (s. 1961) on suomalainen kirjailija ja urheilutoimittaja, joka on kirjoittanut erityisesti lapsille ja nuorille. Veirto on saanut Topelius-palkinnon vuonna 2015 romaanista Säbätalvi ja Laivakello-palkinnon vuonna 2019. Veirtolle on myönnetty Lastenkulttuurin valtionpalkinto vuonna 2017.