(0)

100 ikoniske stadioner

ljudbok


Andreas Kraul tager dig med til 100 ikoniske arenaer, der har lagt grĂŠstĂŠppe til de stĂžrste fodboldkampe eller de mindste lokalopgĂžr. Undervejs kommer vi ogsĂ„ forbi nogle af de stĂžrste klubbers hjemmebaner – bl.a Old Trafford, MaracanĂŁ, Allianz Arena og BernabĂ©u – og runder stadioner, som har spillet en rolle for det danske landshold: Ullevi i Göteborg og Parken i KĂžbenhavn.

Som fodboldfan, ekspert og kommentator har Andreas Kraul besÞgt flere fodboldstadioner end de fleste andre danskere. Her fortÊller han historierne om arenaerne og de mest dramatiske kampe, der er blevet spillet der. Han tager os ogsÄ med bag kulisserne, ligesom han kommer med tips til omrÄdet omkring stadionerne, hvis man fÄr lyst til selv at rejse ud.

Andreas Kraul (f. 1975) er journalist og har siden 2005 vĂŠret ansat pĂ„ DR Sporten, hvor han blandt meget andet kommenterer landskampe og Superligabold i radioen. Han laver ogsĂ„ den populĂŠre ugentlige podcast Fodboldlisten. I 2009 modtog han DR’s Sprogpris, og i 2016 blev han kĂ„ret til Årets Reporter ved Prix Radio. Han har tidligere (s.m. Lars Hestbech) udgivet adskillige fodboldĂ„rbĂžger samt ”VM – HĂžjdepunkter og skandaler”.


UpplÀsare: Forfatteren
LĂ€ngd: