(0)

12 PAR SKO

e-bok


Karina er datter af en skomager, der er berÞmt for sine smukt forarbejdede sko. Hendes lillesÞster Susie kommer til verden uden fÞdder, sÄ drÞmmen om en lille ballerina i familien mÄ lÊgges til side. Til gengÊld kan Susie sÄ mange andre ting, og en lille pige kan godt drÞmme om smukke sko, selv om hun ikke har nogen fÞdder at putte dem pÄ.

I 2005 valgte International Board for Books for Young People (IBBY) bogen 12 par sko som en af de bedste bĂžger til unge med handicap.

Om forfatterne

Luis P. Gatmatain er lége og forfatter til mere end 50 bþger til bþrn og andre non-fiktion-titler. Blandt de andre bþger, som han har skrevet, er den populére sundhedsserie Historier af Tito Dok. Hans bþger er blevet oversat til flere sprog og tilpasset musicals, animationer, apps og teaterproduktioner. Han er medlem i National Council for Children’s Television (NCCT) og Philippine Board for Young People (PBBY).

Han er en prisvindende forfatter til bĂžrnehistorier i Carlos Palanca Memorial Awards for Literature. I 2003 blev han ogsĂ„ kendt som en af de ”Ten Outstanding Young Men of the Philippines (TOYM) og i 2017 i ”Gawad Pambansang Alagad ni Balagtas”.

Beth Parrocha er en bĂžrnebogsillustrator, der drĂžmmer om at blive en succesfuld bĂžrnebogsforfatter, en, der fremstiller kunstvĂŠrker, der har historier i dem. Det for mere effektivt at kunne arbejde side om side med bĂžrnebogforfatter.