(6)

18 sekunder

ljudbok och e-bok


Sherry Moore er bÄde blind og blÊndende smuk, og hun har en usÊdvanlig evne. Hun kan 'se' de sidste 18 sekunder af en afdÞd persons liv ved blot at berÞre liget.

Som barn blev Sherry fundet i sneen pĂ„ en trappe. Hun havde fĂ„et en hovedskade, der berĂžvede hende synet, og hun havde glemt sin fortid. Sherry opdager, at hun via en sjette sans kan ’se’ ind i de dĂždes verden, og hun lĂŠrer at udnytte sine evner til at hjĂŠlpe andre. Hun stiller sine evner til rĂ„dighed for politiefterforskninger, hvor betjentene stĂ„r over for tilsyneladende ulĂžselige mysterier.

Seriemorderen Earl Sykes blev nok dĂžmt – men aldrig for sine mord. Ved sin prĂžvelĂžsladelse vender Sykes efter tredive Ă„r tilbage til badebyen Wildwood i New Jersey. Han begynder igen at bortfĂžre unge kvinder fra Ăžde omrĂ„der langs strandpromenaden til sine grusomme torturlege.

De unge kvinders forsvinden minder pĂ„ grufuld vis om flere uopklarede sager fra 1970’erne, og kriminalinspektĂžr Kelly O’Shaughnessy stĂ„r pludselig over for en serie af voldsomme forbrydelser af ufattelige dimensioner.

Kelly drives af et desperat Þnske om at kunne stoppe de blodige begivenheder. Hun mÄ derfor tage imod Sherrys tilbud om hjÊlp. Men ingen af de to kvinder har forudset konsekvenserne af deres samarbejde.


UpplÀsare: Rebekka Owe

LĂ€ngd: