(1)

28 dage til mental minimalisme

ljudbok


Denne bog er til alle, der gerne vil Êndre deres daglige tankestrÞmme, sÄ de ikke konstant kredser om uendelige to-do-lister eller alt det, man har gjort galt igennem livet. Hvis man rydder op i tankestrÞmmen, bliver der mere plads til de tanker, der arbejder for det liv, man Þnsker at leve. I bogen bliver lÊseren klogere pÄ, hvorfor man ofte sidder fast i de samme tankestrÞmme, og hvordan man Êndrer dem.

Bogen er en del af serien ”28 dage til...”, som er sat i verden for at hjélpe os med at éndre noget af det svéreste, nemlig vores vaner.

Jane Ibsen Piper er uddannet jurist og arbejder inden for den finansielle sektor. Siden 2019 har Jane skrevet fem bÞger, og hun driver sin egen blog, udgiver podcasts og administrerer Facebook-fÊllesskabet Minimalisme og KÞbestop med 26.000 medlemmer. Alle kanaler har fokus pÄ at give inspiration til at leve det gode, enkle liv med fÊrre ting og mere overskud. Her er masser af tips til, hvordan man Êndrer sine vaner, sÄ de arbejder for og ikke imod én.


UpplÀsare: Marie Mondrup
LĂ€ngd: