(0)

60 med mere

e-bok


Kan mormor gÄ i cowboystÞvler? Interesserer hun sig for sex? Kan man skifte karriere, nÄr man er 65? Overtager vemoden, nÄr man runder 70? Hvem er man, nÄr man ikke arbejder mere? Er det i orden ikke at passe bÞrnebÞrn, fordi man skal spille golf? Er det forsvarligt at blive far som 60-Ärig, og hvordan kommer man videre efter tabet af to ÊgtefÊller?

Det er nogle af de spÞrgsmÄl, journalisten og forfatteren Camilla Lindemann sÞger svar pÄ i denne bog om det aktive liv efter de 60. Hun opsÞger blandt andre sexolog Sanne Neergaard, en fremtidsforsker, en familieterapeut og prÊsten Poul Joachim Stender. Fodboldikonet Preben ElkjÊr gÞr sig tanker om at nÊrme sig de 60. Lisse Trads beskriver, hvordan frivilligt arbejde i Nordjylland giver livet fylde. Tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen og journalist Alice Vestergaard gÞr os klogere pÄ det livslange Êgteskab.

Med udgangspunkt i egne erfaringer og med sin karakteristiske letflydende pen, der er kendt fra Ă„rtiers klummer, senest i Alt for Damerne, skriver Camilla Lindemann om de vĂŠsentligste aspekter ved en ny livsfase.

"Alderdommen er ogsÄ havn for meget godt," som aldersforskeren Henning Kirk fremhÊver. Det handler om, hvordan man anskuer sin alder. Med eller uden plastikkirurgi.

Om forfatteren: Journalist og forfatter Camilla Lindemann er 67 Ă„r, aktiv pensionist og blogger om det gode liv efter 60. Den tidligere chefredaktĂžr for magasinerne IN, Femina og Psykologi gĂžr brug af sin viden og personlige erfaringer i bogen om det gode liv efter de 60.