(290)

9. november

ljudbok och e-bok


Aftenen inden hun flytter fra Los Angeles til New York for at forfĂžlge sine skuespillerdrĂžmme, mĂžder 18-Ă„rige Fallon den jĂŠvnaldrende forfatterspire Ben. De forelsker sig ved fĂžrste blik og tilbringer timerne, inden hun skal rejse, sammen.

Da de skilles, aftaler Fallon og Ben at mĂždes pĂ„ den samme dag de nĂŠste fem Ă„r. Ved hvert mĂžde vokser kĂŠrligheden mellem dem, og Fallons begivenhedsrige liv bliver en inspirationskilde for Bens forfatterdrĂžmmen. Men undervejs kommer hverdagen og livet pĂ„ tvĂŠrs – pĂ„ trods af de stĂŠrke fĂžlelser, de nĂŠrer for hinanden.

"9. november" er en rĂžrende og romantisk fortĂŠlling om at finde kĂŠrligheden og komme overens med de ar, livet giver.

Den amerikanske forfatter Colleen Hoover skriver kÊrlighedshistorier med masser af sjÊl og hjerte, og flere af hendes bÞger har ligget pÄ de amerikanske bestsellerlister. Hun har vundet den lÊserbestemte Goodreads Choice Awards for bedste kÊrlighedsroman to Är i trÊk, i 2016 for "Det ender med os".

"Hvis du endnu ikke har lĂŠst "9. november"... mĂ„ du smide alt, hvad du har i hĂŠnder, og se at komme i gang." – Romantic Times Book Reviews

"Jeg kunne bogstaveligt talt ikke légge bogen fra mig undervejs... Hvis du er til fortéllinger fuld af fþlelser og drama, er det her lige en bog for dig. En smuk kérlighedshistorie, jeg varmt vil anbefale." – Amazon