(0)

Adoption - Identitet - Eksistens

ljudbok och e-bok


Adoption - Identitet – Eksistens beskriver adoptivbĂžrns udfordringer med dannelse af identitet. Adopterede har rĂždder to steder – i deres biologiske ophav og i adoptivfamilien – og ofte er det biologiske ophav ukendt. Det kan skabe stor eksistentiel tvivl, splittelse og ensomhed. Men adopterede skal ikke fĂžle sig alene, og derfor har forfatterne Jytte Lund Larsen og Kasper Nesager-Hansen skrevet denne bog. Jytte er fĂždt i Danmark og adopteret af danske forĂŠldre, mens Kasper er fĂždt i Sydkorea og adopteret af danske forĂŠldre. For at skabe en bredere forstĂ„else for adoptivbĂžrns erfaringer, taler forfatterne med fagfolk og adoptivbĂžrn i forskellige aldre og livssituationer.

Kasper Nesager-Hansen (1978) er uddannet i filosofi og Ăžkonomi fra CBS og som social- og sundhedsassistent. Har har siden 2002 arbejdet som journalist for blandt andre Berlingske og Jyllands-Posten og er nu selvstĂŠndig kommunikationskonsulent. Kasper Nesager-Hansen er desuden adopteret transnationalt fra Sydkorea til Danmark. Han er medstifter og formand for NetvĂŠrk for Adoption & BĂžrnehjĂŠlp (NAB), der arbejder med danske bĂžrn adopteret fra Pattaya Orphanage i Thailand.

Jytte Lund Larsen (f. 1951) er journalist, forfatter og konsulent. Udover en rĂŠkke fagbĂžger om psykologi, tysk, dansk og mentorship, har hun skrevet digtsamlinger, noveller og en roman. Jytte Lund Larsen er i Ăžvrigt adopteret nationalt.


UpplÀsare: Mikkel Schou
LĂ€ngd: