(956)

Afsporet

ljudbok och e-bok


Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, bliver sendt pÄ sygeorlov fra Station Citys specialenhed, efter hans kÊreste, Eva, er blevet brutalt myrdet under et hjemmerÞveri. Fuld af selvbebrejdelse over Evas dÞd har Ravn sÞgt tilflugt pÄ sin gamle motorbÄd i Christianshavns kanal. Her bor han sammen med hunden MÞffe, en aldrende engelsk bulldog med kroniske maveproblemer.

Ravn bliver revet ud af sin sorg, da en nÊr ven beder ham om hjÊlp til at finde en ung pige, der forsvandt sporlÞst et par Är tidligere. Efterforskningen tvinger Ravn tilbage mod sin gamle arbejdsplads og ned i den kÞbenhavnske underverden. Her tyder alt pÄ, at pigen er blevet solgt til storforbryderen Slavros, som har et netvÊrk af bordeller i Europa. Da sporene efter hende fÞrer mod Stockholm, til et sted mÞrkere end helvede, mÄ Ravn modvilligt drage af sted.

I et kaplÞb med tiden forsÞger Ravn at finde ud af, om pigen stadig er i live. Men hans efterforskning kompliceres af den ukendte drabsmand, som i Ärevis har hÊrget Stockholm. En sadist, der udstiller sine ofre pÄ byens skrotpladser, og som nu har udset sig sit nÊste offer.


UpplÀsare: Thomas Gulstad
LĂ€ngd: