(0)

Aftentur ved Themsen

e-bok


"Doktor Farmiloe lagde sig pÄ knÊ ved siden af den unge kvinde. Han mÊrkede efter pulsen pÄ halsen. Ved hjÊlp af sin lommelygte undersÞgte han omhyggeligt baghovedet og lyste sÄ ind i de vidt Äbne Þjne. Der var ingen tvivl om, at Katie var dÞd."

TV-kendissen Katie Steelock bliver fundet dÞd ved Themsen efter at have forladt en fest i tennisklubben tidligt. Sagen bliver hurtigt taget op af politikomissÊr Knott hos Scotland Yard, der er ivrig efter en forfremmelse. Knott finder hurtigt frem til den hovedmistÊnkte Jonathan Limbery, som med sin mÊrkelige opfÞrsel bestemt ikke fremmer sin egen sag. Men pÄ trods af huller i Limberys alibi, er det alligevel ikke alle, der er sikre pÄ, at han stÄr bag mordet.

Michael Gilbert (1912-2006) var en britisk advokat og forfatter. Han debuterede i 1947 og udgav sidenhen hele 30 romaner og en lang rĂŠkke noveller. PĂ„ trods af sin succes som forfatter fortsatte han sit arbejde som advokat frem til sin pension. Han blev kendt for at skrive sine romaner i toget fra sit hjem i Kent til sin arbejdsplads i Lincoln’s Inn. Selv sagde han, at denne rutine tillod ham at udfĂžre to jobs og samtidig dedikere aftener og weekender til familien.

Gilbert blev i 1994 tildelt en ĂŠrespris for sit forfatterskab af Crime Writers Association.