(0)

Agnes

ljudbok och e-bok


I et snedÊkket og forblÊst Chicago sidder en mand alene i en lejlighed pÄ syvogtyvende etage og lÊgger sidste hÄnd pÄ en historie. Den handler om den unge kvinde Agnes og hans mÞde med hende Äret fÞr.

Historien begynder godt. En lykkelig fortÊlling om to ensomme mennesker, der mÞder hinanden tilfÊldigt, forelsker sig og indleder et kÊrlighedsforhold. Fremtiden tegner lys, men en dag begynder de to en lille leg. Agnes beder ham skrive deres fÊlles historie, og han gÄr i gang med at fortÊlle om deres fÞrste tid sammen. Snart indhenter fortÊllingen imidlertid nutiden, og historien begynder at tage magten over deres liv.

"Romanen gĂ„r til marv og ben som kulden en vinterdag i Chicago" – Politiken

"Dette fine lille kammerspil om fiktion og virkelighed, kérlighed og ensomhed" – Bibliotekernes lektþrudtalelse

Peter Stamm (f. 1963) er en schweizisk forfatter. Som ung studerede han psykologi og arbejdede pÄ en psykiatrisk klinik, hvilket i hÞj grad har prÊget hans senere liv som forfatter. I sine romaner udforsker Stamm ofte basale menneskelige fÞlelser og er kendt for sin prÊcise psykologiske formidling i et stramt og minimalistisk sprog. Han har vundet en lang rÊkke priser for sine bÞger.