(3)

Airfryer-grundbogen

e-bok


Med Airfryer-grundbogen fÄr du masser af nye og klassiske opskrifter og de bedste tips til, hvordan du fÄr maden bÄde sprÞd og saftig og sparer tid i hverdagen.

Britt Andersen er Danmarks ukronede airfryer-dronning! Allerede for seks Är siden, da hun fik sin fÞrste airfryer, oprettede hun Facebook-gruppen Airfryer Opskrifter Tips og Tricks, der i dag er Danmarks stÞrste airfryer-forum med mere end 155.000 fÞlgere. Britt Andersens to tidligere airfryer-kogebÞger har lÊnge ligget pÄ bestsellerlisterne, og nu kommer den ultimative guide til alle, der skal i gang med at bruge en airfryer, og til dem, der gerne vil have endnu mere ud af den, der allerede stÄr pÄ kÞkkenbordet.

En airfryer tilbereder maden med kraftigt cirkulerende varm luft, hvilket bÄde giver en hurtigere tilberedning og mulighed for at bruge mindre fedt i madlavningen. I bogen har Britt Andersen samlet sine tips til brug af airfryeren samt en overskuelig konverteringstabel fra ovn til airfryer og skemaer med oplysninger om bl.a. indstillinger, tider og tilberedning direkte fra frost.

Bogen indeholder mere end 100 nye og klassiske opskrifter fra snacks og forretter til grÞntsager, kÞd og fisk, som er blevet til pÄ baggrund af spÞrgsmÄl og Þnsker fra Britt Andersens mange danske fÞlgere.