(307)

Aisha

ljudbok och e-bok


Aisha er fjerde binden i serien om Axel Steen. Vinder af De Gyldne LaurbĂŠr 2015.

En mand findes lemlÊstet og torteret til dÞde i en penthouselejlighed i Amagers prestigebyggeri 8tallet. VicepolitikommissÊr Axel Steen sÊttes pÄ sagen, der bliver hans fÞrste, siden han knap to Är tidligere var en hÄrsbred fra at miste livet under en storstilet undercoveroperation.

Axel Steen er mÊrket. Han har fysiske men, hans datter lider af angst for, at han skal dÞ, han har vÊret nÞdt til at forlade sit elskede NÞrrebro, han har fÄet ny chef, ny kÊreste og ny makker, og han kÊmper mod sin lyst til at give efter for de gamle dÊmoner, der tidligere har styret hans liv. Nu stÄr han midt i en spektakulÊr drabssag, der har alles bevÄgenhed.

Offeret i 8tallet er den midaldrende Sten HĂžeck, sikkerhedschef i MĂŠrsk, tidligere ansat i PET’s antiterrorkorps og veritabel kvindebedĂ„rer. Da Axel retter blikket mod en tre Ă„r gammel terrorsag, stĂžder hans privatliv sammen med efterforskningen, og han mĂžder mere modstand end nogensinde fĂžr.

AISHA er en rĂ„ kĂžbenhavnerkrimi om en mand, der blot Ăžnsker retfĂŠrdighed for ofrene – koste, hvad det vil. Som sine anmelderroste forgĂŠngere URO, BYE BYE BLACKBIRD og AKRASH foregĂ„r den i et nutidigt storbymiljĂž.


UpplÀsare: Peter Carstens
LĂ€ngd: