(0)

Aja Dobbo og den hvide bro

ljudbok


Aja Dobbo er blevet en gammel kat, og hans krĂŠfter er ikke lĂŠngere, hvad de har vĂŠret. MĂ„ske er det derfor han nu vender tilbage til det trygge villakvarter, som han forlod, da han var helt ung og pĂ„ udkig efter eventyr. PĂ„ vejen fĂ„r han en meget uventet ven – rotten Harry, som kommer med pĂ„ hans allersidste eventyr.

"Aja Dobbo og den hvide bro" er sjette og sidste bog i serien om Aja Dobbo. Bogen udkom fĂžrste gang i 1992 og er skrevet til bĂžrn fra seks Ă„r og opefter.

Aja Dobbo er en racekat, der er fÞdt til et liv hos en fin familie. Da han finder ud af, at han skal kastreres, stikker han af og begynder i stedet et spÊndende liv som baggÄrdskat omgivet af bÄde venner og fjender. Der er syv bÞger i serien om Aja Dobbo. BÞgerne er skrevet til bÞrn fra seks Är og opefter.

Charlotte Reuter (f. 1949) er en dansk forfatter, der sÊrligt er kendt for bÞrnebÞgerne om den modige baggÄrdskat Aja Dobbo og hans venner. Hun debuterede i 1980 med "Mille, du skal i bÞrnehave" og har sidenhen udgivet en lang rÊkke populÊre og anmelderroste bÞrnebÞger.