(88)

Aldrig sige aldrig

ljudbok och e-bok


PĂ„ sin bryllupsdag fĂ„r Mia kolde fĂždder og forlader sin forlovede ved alteret. Selv om hun elsker storbylivet, sĂžger hun tilflugt i barndomshjemmet pĂ„ forĂŠldrenes stutteri for at sunde sig – det er tid til en pause fra kĂŠrligheden. Da hun mĂžder den nye berider, Mathias, bliver forvirringen dog kun stĂžrre. Han vĂŠkker fĂžlelser i hende, som hun aldrig fĂžr har oplevet, og pludselig virker livet i byen ikke lĂŠngere som det eneste rigtige. Men hun skal da ikke have en bondeknold, der elsker det stille liv pĂ„ landet 
 eller hvad?

”Aldrig sige aldrig” er andet, selvsténdige bind i ”Vilde hjerter”, en ny dansk romanceserie om stérke kvinder, der pludselig bliver ramt af kérligheden.

Om forfatteren:

Sara Ejersbo er fĂždt i 1980, opvokset i Randers og bor nu pĂ„ Østerbro med mand og to bĂžrn. Husholdningen tĂŠller ogsĂ„ to hĂžns og en hest, sidstnĂŠvnte bor dog ikke pĂ„ matriklen. Sara har lĂŠst Litteraturvidenskab og gĂ„et pĂ„ Forfatterskolen for BĂžrnelitteratur. Debuterede i 2012 og har siden udgivet knap 40 bĂžger. ”Aldrig sige aldrig” er andet, selvstĂŠndige bind i Sara Ejersbos stort anlagte romanceserie ”Vilde hjerter”.