(0)

Alla og klaveret : den russiske tragedie 1912 til 1924

ljudbok och e-bok


I 1912 ulmer oprĂžret i Zarens Rusland. PĂ„ Balkan raser krigen mod besĂŠtterne fra Konstantinopel. Folket vil have frihed, oplysning og land. Europa er i opbrud.

Alla er 19 Är og et stort klavertalent. Hun fÄr chancen for at studere under den legendariske Sergei Rachmaninov i Moskva, men et tilfÊldigt sammenstÞd med en bolsjevik fÄr fatale konsekvenser for Alla og hendes families fremtid. Hun mÄ opgive drÞmmen om at blive koncertpianist og gifter sig i stedet med en ambitiÞs jurist. Hun forsÞger at affinde sig med sin tilvÊrelse som dommerfrue med tre bÞrn.

Men dagene med den russiske elites privilegier er talte. FĂžrste Verdenskrig, revolutionen og borgerkrigen indfinder sig og ĂŠndrer familiens skĂŠbne. Årene fĂžlger med rĂžd terror, hungersnĂžd og amerikansk nĂždhjĂŠlp. Alla og hendes familie rives med i det store verdensomspĂŠndende drama, der pĂ„ tragisk vis leder frem til Ruslands sammenbrud, men ogsĂ„ rummer hĂ„b for fremtiden.

Alla og klaveret er inspireret af virkelige begivenheder og mennesker, hvis dramatiske skĂŠbne afspejler Ruslands og Balkans nyeste historie.


UpplÀsare: Heidi Keller
LĂ€ngd: