(26)

Alle disse somre

ljudbok och e-bok


Det tog dem seks somre at forelske sig, men kun et Þjeblik at glide fra hinanden. Nu fÄr de én weekend til at gÞre det om.

Percy og Sam mĂždte hinanden en sommer for 17 Ă„r siden. Dengang var de 13 Ă„r gamle, og i lĂžbet af sommerens lange dage ved sĂžen blomstrede der et nĂŠrt venskab frem mellem dem – og med tiden udviklede venskabet sig til noget dybere. Men da Sam tager pĂ„ universitetet, gĂ„r det hele pludseligt og voldsomt i stykker.

Nu er Percy voksen, og selvom hun har et mageligt liv som redaktÞr pÄ et boligmagasin, undgÄr hun, at andre kommer hende for nÊr. Men en dag ringer Sams bror. Han fortÊller, at hans og Sams mor er dÞd, og Percy tager uden tÞven tilbage til den lille flÊkke ved sÞen for at deltage i begravelsen. Nu mÄ hun se Sam, sin fortid og sine egne valg i Þjnene.

Alle disse somre er fortÊllingen om det nostalgiske blik pÄ kÊrligheden, og hvordan vores valg pÄvirker os hele livet.

Carley Fortune er uddannet ved Toronto Metropolitan University og er en prisvindende journalist. Hun har arbejdet ved nogle af Canadas stĂžrste nyhedshuse, herunder The Globe and Mail og Toronto Life. Hendes debutroman, Alle disse somre, blev Ăžjeblikkeligt en bestseller og har ligget pĂ„ bestsellerlisterne ved bĂ„de The New York Times, USA Today og The Globe and Mail. Som barn boede Carley Fortune i en forstad til Sydney i Australien og i Barry’s Bay, en lille, afsidesliggende by ved Kamaniskeg Lake i Ontario, Canada, hvor Alle disse somre foregĂ„r. I dag bor hun i Toronto med sin mand og to sĂžnner.


UpplÀsare: Klara Witt
LĂ€ngd: