(207)

Alt eller intet

ljudbok och e-bok


Lexia Vikander er tekstforfatter pĂ„ et reklamebureau, og hun elsker sit arbejde – selvom hun ikke altid fĂžler sig godt tilpas ved siden af sine polerede, Ă„leslanke og sundhedsfikserede kolleger. Derudover er hendes arbejdsplads i oprĂžr, for en ny ejer har taget over, og rygtet siger, at der er en kĂŠmpe fyringsrunde pĂ„ vej.

En aften sidder Alexia pÄ en bar og forsÞger at drukne sine bekymringer i alt for mange lyserÞde drinks. Ingen flirter med hende, og hun fÞler sig helt igennem mislykket. Men pludselig sidder han ved siden af hende. Den smukkeste mand, hun nogensinde har set.

Adam Nylund er forstadslÞmlen, som blev administrerende direktÞr, og er kendt for sin hensynslÞshed. Nu er han kommet til Stockholm for at rydde op i selskabets nye reklamebureau. Egentlig har han ikke tid til andet end sit arbejde, men kvinden pÄ barstolen ved siden af er svÊr at stÄ for. I hvert fald indtil hun giver ham et fordrukkent kys og kaster op pÄ hans sko.

Mandag morgen mĂždes de igen. Lexia og hendes nye chef: Adam.

Alt eller intet er en stĂŠrk, velskrevet og underholdende roman om kĂŠrlighed og karriere af forfatteren til Arvingen, LĂžftet og Vovestykket, der har solgt over 25.000 eksemplarer i Danmark.