(9)

Alt er muligt

ljudbok och e-bok


Alt er muligt er et rÞrende portrÊt af mennesker i en provinsby i Midtvesten. En hÄndfuld uforglemmelige karakterer, som forsÞger at orientere sig i livet og hÄndtere lÊngsel, kÊrlighed, sorg og svigt.

Elizabeth Strout skrev Alt er muligt sidelÞbende med sin anmelderroste roman Mit navn er Lucy Barton, og i denne nye, flerstemmige roman fÄr alle de mennesker, Lucy og hendes mor taler om, deres helt eget liv: Her er to sÞstre: Den ene bytter sin selvrespekt ud med en velhavende mand, mens den anden leder efter svar i bÞgerne - og finder en sjÊleven, der forandrer hendes liv. Pedellen pÄ den lokale skole mister sin tillid til andre, da han forsÞger at hjÊlpe et menneske i nÞd. En voksen datter lÊnges efter moderkÊrlighed fra en mor, der sÞger lykken i et andet land. Lucy Barton, hovedpersonen i forfatterens forrige roman, vender hjem til sin barndomsby for at besÞge sine sÞskende efter 17 Ärs fravÊr.

Alt er muligt minder om Strouts prisvindende bestseller Olive Kitteridge, der blev filmatiseret og blev en dramaserie pÄ HBO i 2014. LigesÄ raffineret og kompleks udforsker den nye bog sjÊlens inderste kroge og spejler hvordan personerne kÊmper med at forstÄ sig selv og andre. Elizabeth Strout gestalter lydhÞrt menneskets sÄrbarhed og lÊngsel efter at blive forstÄet, samtidig med at hun indgyder hÄb om forsoning.

Alt er muligt understreger Elizabeth Strouts position som en af USA’s mest respekterede og hyldede forfattere, blandt sĂ„vel kritikere som lĂŠsere, og er en selvstĂŠndig efterfĂžlger til Mit navn er Lucy Barton.