(2)

Alt om James Joyce - del 2

ljudbok


I det andet afsnit af miniserien om James Joyce fĂ„r du en personlig indfĂžring i den store, ja nĂŠsten monstrĂžse, roman ‘Ulysses’, som fĂžlger Ă©n mand igennem en hel dag i Dublin i Ă„r 1904. Lise Lotte Frederiksen giver en spĂŠndende indfĂžring i den store klassiker, som er fuld af humor og livsglĂŠde.

I denne podcast fortĂŠller Lise Lotte Frederiksen om James Joyce (1882-1941) - en af det 20. Ă„rhundredes stĂžrste forfattere. Joyce var bĂ„de forfatter, digter og dramatiker, og alle hans vĂŠrker foregĂ„r i fĂždebyen Dublin. Med masser af indlevelse og anekdoter i baghĂ„nden giver Lise Lotte Frederiksen i denne serie en grundig og morsom indfĂžring i Joyce’s liv og to stĂžrste vĂŠrker i forfatterskabet: Dubliners og Ulysses.

LISE LOTTE FREDERIKSEN ser fĂžrst og fremmest sig selv som formidler og har en stor kĂŠrlighed til litteraturen, ikke mindst klassikerne.

Hun er cand.mag. i dansk, engelsk og teatervidenskab og har undervist det meste af sit liv. De seneste Är har hun primÊrt holdt foredrag om litteratur og gÄet litterÊre byvandringer i europÊiske byer.