(2)

Alt om sundhed

e-bok


GLAD, SUND OG RASK HELE LIVET

Har du lyst til at blive klogere pÄ din krop og sundhed?

Kunne du tÊnke dig at vide, om store mÊngder protein slanker eller ej, hvorfor hundeejere lever lÊngere, og hvorfor vi bliver klogere af at gÄ en tur?

Alt om sundhed - Tanker om det gode liv bygger pÄ 70 af Bente Klarlund Pedersens bedste klummer fra Politikens tillÊg LÞrdagsliv. De er samlet under overskrifter som mad, bevÊgelse og hjerne.

Der er ogsÄ essays om myter,eksperttyranni og bÞrn. SÊt dig godt til rette og bliv klogere pÄ, hvordan du holder dig sund hele livet, samtidig med at du nyder livet.

Om forfatteren:

Bente Klarlund Pedersen, 57 Ă„r, lĂŠge med speciale i infektionsmedicin og intern medicin. Hun er overlĂŠge pĂ„ Rigshospitalet, professor ved KĂžbenhavns Universitet og leder af Danmarks Grundforskningsfonds Center for Inflammation og Metabolisme, der forsker i, hvordan fysisk aktivitet gavner sundheden. Hun var formand for Det Nationale RĂ„d for Folkesundhed i 2007 og medlem af Forebyggelseskommissionen til 2009. Forfatter til cirka 500 videnskabelige artikler samt en rĂŠkke bĂžger, bl.a. ’Recept pĂ„ motion’, ’BĂžrn og motion’, ’Graviditet og motion’, ’SkridttĂŠllerbogen’, ’Sandheden om sundhed’, ’Hvad nu hvis jeg hader sport’ og medforfatter til ’Elsk at lĂžbe’. Bente Klarlund Pedersen optrĂŠder som gĂŠsteforelĂŠser verden over. Hun har fire bĂžrn og bor i KĂžbenhavn.