(58)

Alting har en ende

ljudbok och e-bok


Han var ”Bonden”, forsangeren for hele Danmarks Shu-Bi-Dua. Men ogsĂ„ Michael, der aldrig lod ugebladene komme tĂŠt pĂ„.

Nu fortĂŠller Michael Bundesen for fĂžrste gang, hvorfor han i Ă„rtier holdt privatlivet for sig selv og ikke inviterede danskerne ind bag hĂŠkken i villaen nord for KĂžbenhavn. Dette er den ufortalte historie om bagsiden af berĂžmmelsen. Og om den dag i 2011, da to blodpropper tog Michael Bundesen vĂŠk fra de danske scener og sluttede eventyret Shu-Bi-Dua.

Michael Bundesens selvbiografi er dog fĂžrst og fremmest en begejstret beretning om tiden i 70’erne, 80’erne, 90’erne og 00’erne med vanvittig, eksploderende energi i drengeklubben Shu-Bi-Dua. Nationalbandet, der skabte nogle af vores mest elskede sange, mens de bag scenen flere gange var pĂ„ randen af totalt kollaps. Det er en bog om en nĂžrdet knĂŠgt fra TaarbĂŠk, der altid vidste, at lige prĂŠcis han skulle vĂŠre Danmarks Elvis. Om at perfektionere kunsten at lĂŠse publikum og give dem prĂŠcis, hvad de Ăžnsker. Om at blive det bedst sĂŠlgende band i Danmark nogensinde. Om at stĂ„ pĂ„ scenen i Tivoli i voksenble og grine dybt i maven. Om at have svĂŠrt ved at stoppe det hele. Og om de forbandede blodpropper, der tvang ham til det.


UpplÀsare: Michael Elo
LĂ€ngd: