(0)

Andre tider

ljudbok och e-bok


I 1500-tallets England strejfer en forÊldrelÞs pige rundt. Det er mÞrke tider: epidemier raser, brutalitet og barbari rÄder. Pigen kommer i lÊre hos en kvindelig smed, og det er netop smedekunsten og et uventet venskab, der holder hende oppe.

Femhundrede Är senere har en ny epidemi ramt England og verden. Sandy Gray, en billedkunstner midt i livet, frygter at smitte sin skrÞbelige far, der er indlagt efter et slagtilfÊlde. Derfor vil hun heller ikke se nogen mennesker, hun har i det hele taget besluttet sig for at melde sig ud af samfundet. Indtil hun modtager et mystisk opkald fra en fjern bekendt. Kvinden i rÞret har brug for Sandys hjÊlp til at lÞse en gÄde, der hÊnger sammen med en gammel lÄs, smedet i senmiddelalderen.

ANDRE TIDER er en livsbekrĂŠftende lovprisning af fĂŠllesskab. En bĂ„de modig og menneskeklog, rĂžrende og provokerende roman, som indkapsler samtiden og indfanger fortiden. Legesygt og lysende viser Ali Smith, hvordan verden hĂŠnger sammen, og hvordan en krisetid pĂ„virker os mennesker – pĂ„ godt og ondt.

ANDRE TIDER er en fritstĂ„ende roman og samtidig et lyrisk og visionĂŠrt fĂžlgebrev til Årstidskvartetten, der tog verden med storm.

***

”Et lysende, underholdende og klogt portrét af den verden, vi lever i.” – The Telegraph

“ANDRE TIDER er, som livet selv; rodet, underholdende, sþrgelig, smuk og fuld af mystik.” – The Guardian


UpplÀsare: Helene Egelund
LĂ€ngd: