(0)

Anfield Road

ljudbok och e-bok


"Vi er endt pÄ café, selvfÞlgelig er vi det. Jeg fortsÊtter med ikke rigtigt at kunne nyde hendes selskab. Hun snakker om mÊnd, om alt muligt, om musik og mennesker, vi begge har kendt eller kender, og hun gÞr det med en ivrighed og begejstring, der vist mest skyldes, at hun har drukket. Det slÄr mig, at vi ikke har sÄ meget til fÊlles som tidligere. At vi mÄske er ved at vokse fra hinanden, og jeg kan ikke finde ud af, om det betyder sÄ meget for mig, barndomsveninder har man jo sjÊldent hele livet."

"Anfield Road" fortĂŠller historien om en gruppe venner i starten af det nye Ă„rtusind. Ingen af dem har helt styr pĂ„ hverken kĂŠrligheden eller karrieren, og alle ser sig selv og hinanden vidt forskelligt. Perspektivet skifter i hvert kapitel – fra den sortklĂŠdte kulturjournalist, der savner sin ekskĂŠreste i stedet for at elske sin kone, til den ensomme forfatter, der stadig sĂžrger over sin sĂžsters dĂžd, til universitetsprofessoren, der kigger lidt for dybt i flasken og lidt for lĂŠnge efter de unge studiner og videre igennem den dysfunktionelle, men alligevel sympatiske gruppe af sammenflettede liv.

Jacob Weinreich (f. 1972) er en dansk roman- og manuskriptforfatter. Efter et ophold pÄ Den EuropÊiske FIlmhÞjskole i Ebeltoft blev han optaget pÄ Den Danske Filmskole og skrev samtidig romaner. Han har isÊr gjort sig bemÊrket med ungdomsserien "MonsterjÊgerne", der ogsÄ er blevet filmatiseret. Han har vÊret nomineret til bÄde en Robert og en Orla for sit arbejde som forfatter.


UpplÀsare: Per Lykke Hansen
LĂ€ngd: