(1)

Angel 3 - Angel Fever

ljudbok och e-bok


Sammen med sin elskede Alex og halvenglen Seb har Willow lagt ruinerne af Mexico City bag sig. De sĂžger tilflugt i Nevadas Ăžrken for at trĂŠne et hold, der skal bekĂŠmpe englene en gang for alle. Men Raziels magt vokser, og der kommer flere og flere engle, der har brug for mere og mere nĂŠring. Verden er for evigt forandret. Willow er sammen med Alex, men Seb spĂžger i baggrunden. Indtil en ubĂŠrlig sorg ĂŠndrer alting for Willow.

Angel – feber er tredje bind om Willow og hendes helt sérlige forhold til de smukke, forfþrende og dþdsensfarlige engle.

"Til de ’Twilight’-hungrende lésere, der sþger efter nyt lésestof, kan jeg klart anbefale ‘Angel’. "Stine Jþrgensen, Kultur for unge

"Willow er en fĂŠngende og interessant hovedperson, og det er fĂŠngslende at fĂžlge hendes udvikling og de eksistentielle og moralske problematikker, hun mĂ„ tage stilling til ... det er svĂŠrt at lĂŠgge bogen fra sig." – VERA HOLLERUP, LektĂžr

Lee Weatherly er fĂždt og opvokset i Little Rock, Arkansas, men bor i dag i Hampshire, England med sin mand. Weatherly har skrevet adskillige bĂžger for teenager, hvoraf de mest populĂŠre er fra trilogien "Angel".