(0)

Anti-age

e-bok


Anti-age handler om at passe bedst muligt pÄ dig selv, din hud og din krop.

I dag betragtes rynker ikke som det eneste tegn pÄ aldring. Manglende spÊndstighed og glÞd, pigment forstyrrelser og inflammationer stÄr ogsÄ pÄ listen over aldersrelaterede hudproblemer.

Men alt dette og mere til kan du gÞre noget ved! Bogen giver dig en anti-age-plan, der gÞr dig yngre, sundere og smukkere. Hvert kapitel folder hemmeligheden ud bag anti-age-planen og plejer din krop og optimere din alder enten udenpÄ eller indeni. NÄr du fÞlger anti-age-planen nedsÊtter du din aldring og bliver minimum 7 Är yngre. SpÞrgsmÄlet er ikke, om du vil se yngre og bedre ud, fÞle dig friskere og give din hud styrke og glÞd, men hvor hurtigt du vil opnÄ det!

Med Anti-age fÄr du den nyeste videnskabelige viden om:

- hudpleje og rynkebehandling, der virker og giver din hud ungdommeligglĂžd

- kosmetiske behandlinger i form af peeling, laser, mesoterapi, botoxog fillere

- hvad du skal spise for at bevare eller fÄ en smuk, slank krop og spÊndstig hud

- hvilken trĂŠning, der er den optimale for dig og giver dig en drĂžmmekrop - kosmetisk plastikkirurgi - fordele og ulemper

- hvordan du forebygger alderdomsfÊlder og fÄ en sund krop og smuk hud hele livet.

Udover at Anti-age giver dig den nyeste viden og brugbare vÊrktÞjer til at fjerne generende alderstegn og passe bedst muligt pÄ dig selv og din krop, sÄ fÄr du ogsÄ rÊkke interviews med landets bedste plastikkirurger, der fortÊller om deres syn pÄ Êstetik.

Forfatter:

Marie Louise von Sperling er uddannet lĂŠge i 2007 fra KĂžbenhavns Universitet. Hun har arbejdet indenfor det plastikkirurgiske speciale siden 2009 og er i gang med at blive speciallĂŠge i faget. Imens Marie Louise lĂŠste til lĂŠge var hun vĂŠret personlig trĂŠner og kostvejleder, men til daglig driver hun AESTHETICA, som er en lĂŠgeklinik for rynke- og ansigtsbehandling.