(18)

Apollo-metoden

ljudbok och e-bok


Modgang kan give nye muligheder! Med pandemien som et dramatisk bagtÊppe deler Petter Stordalen ud af egne og andres erfaringer med krisehÄndtering.

For Stordalen blev corona-pandemien en Þkonomisk mavepuster af de helt store. Men det er ikke fÞrste gang, han har mÞdt modgang. Hvordan hÄndterer han det uventede? Hvordan holder han skruen i vandet, nÄr livet foretager en U-vending, og alt pludselig er usikkert? Og hvorledes mener han, at en mislykket rumrejse kan hjÊlpe os med at komme helskindet igennem en krise?

Ud fra begreber som ’NĂždbremsen’, ’Tillid er king’ og ’Find din blĂ„ planet’ viser Stordalen med sin sĂŠdvanlige energi, hvordan modgang kan give nye muligheder - selv nĂ„r det virker, som om omgivelserne har givet op.

Apollo-metoden giver lÊseren et sjÊldent og spÊndende indblik i Stordalens forretningsfilosofi og i hans mÄde at drive forretning pÄ. Mange af hans principper kan overfÞres til andre omrÄder af livet, enten pÄ jobbet eller privat, og der er i bogen mange inspirerende rÄd til selvudvikling.

PETTER A. STORDALEN er en af Nordens mest succesrige forretningsmÊnd. I Danmark har han mest vÊret kendt for at ejehotelkÊden Nordic ChoiceHotels. I 2019 kom han dogfor alvor ind i danskernes bevidsthed, da han kÞbte rejsebureauet Spies og derudover stÄr bag det store hotelprojekt, Villa Copenhagen, i det nedlagte hovedpostkontor i KÞbenhavn, der Äbnede i 2020 under Corona-krisen.