(0)

Aqilla

ljudbok och e-bok


EftersÞgningen af Ulvs bortfÞrte sÞster fortsÊtter. De kommer endelig over bjergene og slipper fri af sneen og isen. Nu er det sulten, der plager dem. De har ikke en eneste krumme tilbage, heller ingen vÄben, sÄ de kan skaffe sig mad. Ulv og hans makker bliver igen reddet af en mystisk hjÊlper med en trÊfsikker bue. Den mystiske mand afslÞrer sig og slutter sig til Ulv og Malto.

Farerne er dog langt fra forbi. Uden at vide det har de krÊnket Fuglefolkets helligdom. Det er der kun én straf for - dÞden. Pigen Aqilla dukker op og hjÊlper dem med at flygte. Jagten pÄ dem fortsÊtter i bunden af en vulkan, der er begyndt at rÞre pÄ sig. Da det ser sortest ud for dem, gÄr vulkanen i udbrud, og alt bliver kaos.

Fire spÊndende fortÊllinger der udspiller sig i et oldtidsmiljÞ, hvor Ulv og Malto kÊmper mod ondskaben i en verden af uhyrer, mÊrkelige vÊsner og mange andre farer. De stÞder pÄ menneskeÊdende trolde, kÊmper, dvÊrge og lumske grotter i deres jagt efter Ulvs bortfÞrte sÞster.

Orla Klausen (f. 1946) er en dansk forfatter og tegneserietegner. Han er oprindeligt uddannet lÊrer, men i 1981 debuterede han med et tegneseriealbum i en serie om Jens Langkniv. De fleste af Orla Klausens fortÊllinger tager udgangspunkt i Danmarkshistorien, og en stor del af dem foregÄr i 1600-tallet. Klausen har desuden illustreret adskillige bÞrnebÞger.