(1)

Arven fra ulvene

ljudbok


To jÊgere er ude for at tjekke deres fÊlder i skoven, da de stÞder pÄ en sammenkrÞbet blodig skikkelse, der er fanget i en af deres rÊvefÊlder. Men det er ikke et dyr. Det er et menneske.

JÊgerne tager den unge mand med sig tilbage til civilisationen, hvor nyheden om Ulvemanden hurtigt spredes vidt og bredt. Han bliver betragtet som evnesvag og farlig, men lige fÞr han anbringes pÄ en anstalt, trÊder Robin Moore til, og manden kommer hjem og skal bo med Robin og hendes 17-Ärige sÞn.

Snart genvinder den unge mand en del af sin skjulte menneskelighed, men livet blandt mennesker vÊkker ogsÄ noget umenneskeligt i ham, som kan vÊre til fare for alle.

Den amerikanske forfatter Alice Hoffman (f. 1952) udgav sin fĂžrste roman i en alder af bare 21 Ă„r og har siden udgivet bĂ„de faglitteratur og romaner for bĂžrn og voksne, hvoraf flere har vĂŠret pĂ„ blandt andet New York Times bestsellerlister. Hendes roman ”Her pĂ„ jorden” (1998) blev ved sin udgivelse valgt til Oprahs bogklub, og romanen ”Praktisk magi” (1996) blev efterfĂžlgende filmatiseret med Sandra Bullock og Nicole Kidman i hovedrollerne.


UpplÀsare: Torben Sekov
LĂ€ngd: