(3)

Astrologi, Back to basics - med Lillian Jensen

ljudbok


Hvad er astrologi, hvor kommer det fra og hvad kan det bruges til?

Lillian har lagt et horoskop for vores samtale, og jeg finder ud af, at det ikke altid er dÄrligt at komme for sent. Faktisk er der slet ikke noget, der hedder "for sent" inden for astrologi ... Lillian fortÊller ogsÄ om, hvordan hun fandt et mistet kÞrekort ved hjÊlp af Þjebliksastrologi, hun giver et bud pÄ, hvorfor mange er kritiske over for astrologi i dag, og hvordan astrologi kan bruges til at bringe skjulte traumer op til overfladen.

Lillian Jensen er leder af I.C. Instituttet i KĂžbenhavn, men bor pĂ„ Lolland sammen med sin mand – som hun mĂždte pĂ„ et astrologikursus for over 40 Ă„r siden.

Det spirituelle hjÞrne er podcasten for dig, som er nysgerrig pÄ alt det, der ikke nÞdvendigvis kan mÄles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt omrÄde og bliver klogere pÄ, hvad det drejer sig om.

Annasophia Petri er uddannet TV- og medietilrettelĂŠgger fra Danmarks Medie- og JournalisthĂžjskole, DMJX. Annasophia er er ogsĂ„ uddannet yogalĂŠrer - hun underviser bĂ„de firmaer og private – og astrolog.