(652)

Atlas - Historien om Pa Salt

ljudbok och e-bok


Hvem var Pa Salt?

1928. En nÊsten livlÞs dreng bliver fundet pÄ gaden i Paris og taget ind af en venlig familie, der tilbyder ham et trygt hjem. Langsomt blomstrer han op, men han er tavs og vil ikke afslÞre hverken sin sande identitet, eller hvad han er flygtet fra. I takt med at han vokser op, gÄr pÄ konservatoriet og forelsker sig, lykkes det ham nÊsten at glemme sin fortid. Lige indtil nazismen vinder indpas i Europa, og han endnu en gang mÄ tage flugten for at redde sit eget, og nu ogsÄ sin elskedes, liv.

2008. De syv sÞstre er samlet ombord pÄ yachten Titanen i det grÊske Þhav for at mindes deres far, Pa Salt. En gÄdefuld mand med mange hemmeligheder, hvis sande histore de knap nok kendte. Til alles overraskelse har Pa Salt efterladt sig en dagbog, der kan fÞre dem pÄ sporet af familiens mystiske fortid. Men for hvert svar, dagbogen afslÞrer, dukker nye spÞrgsmÄl op 


Atlas - Historien om Pa Salt spÊnder over et helt liv med kÊrlighed og tab, krydser grÊnser og oceaner og leder den storslÄede serie om de syv sÞstre mod en uforglemmelig afslutning.

”Riley er den absolutte mester.”

– Femina

Pressen skriver:

”Vidunderlig finale pĂ„ en elsket serie, som har tryllebundet hele verden. Lucinda Rileys sĂžn har fĂŠrdiggjort dette sidste bind efter hendes dĂžd, og han har skabt en storslĂ„et odyssĂ©, som fĂžrer os igennem vigtige historiske begivenheder sĂ„vel som familiens mange hemmeligheder.”

– Lektþrudtalelse

”Fantastisk god sommerunderholdning!”

– Nilles litteratur

”Denne bog er den perfekte slĂžjfe pĂ„ hele serien. (
) Jeg kan simpelthen ikke anbefale den nok.”

– Gizmoamh

"MĂ„ske er det den bedste bog i serien for mig – og forventningerne var endda hĂžje fra begyndelsen!"

***** – Heidis bogreol om Den forsvundne sþster

"En ret imponerende serie; med fantastisk grundarbejde og en storyline, som har vĂŠret konsekvent og trovĂŠrdig."

– Nilles litteratur om Den forsvundne sþster

”Medrivende, rþrende og spéndende.”

– Bookish Love Affair om Solsþsteren

”Léser nérmest sig selv.”

– Bogblogger.dk om Solsþsteren


UpplÀsare: Maria Stokholm
LĂ€ngd: