(0)

Baby

e-bok


Ny gennemskrevet udgave af bestselleren BABY fyldt med sunde, Ăžkologiske valg til bevidste forĂŠldre.

Ønsker man at beskytte sit barn mod skadelige kemiske stoffer, orker man ikke sygedage og snotnÊser, og drÞmmer man om en nem mÄde at lave sund hverdagsmad, som ens barn vil spise med et smil, sÄ gÞr denne bog gÞr det nemt. BABY er det ultimative opslagsvÊrk med stressfri genveje til at give det lille barn en naturlig sund opvÊkst med god kemi.

Siden BABY udkom fĂžrste gang i 2011, har den vĂŠret fast inventar i alle grĂžnne, nybagte familier. Nu foreligger den i en helt ny gennemrevideret udgave, hvor alle anbefalinger er ajourfĂžrt. Samtlige produktnavne og links er opdaterede. Anbefalingerne om kost er revideret efter den nyeste viden, og en rĂŠkke nye opskrifter er kommet til.

Rose Maimonide er mor til to og har de seneste mange Ă„r arbejdet professionelt med at hjĂŠlpe tusindvis af familier til at navigere nemt i mĂ„l med sunde valg, der virker – uden lĂžftede pegefingre. Her i bogen har hun samlet sin solide erfaring og den nyeste, opdaterede viden fra internationale sundhedseksperter til klare og lette rĂ„d, som kan bruges i hverdagen. Man fĂ„r trygge og overkommelige lĂžsninger til at holde sin baby sund og glad, undgĂ„ skadelige kemiske stoffer og handle bĂŠredygtigt.

FĂ„ bl.a.:

‱ nem kĂžreplan til, hvad ens baby skal spise hvornĂ„r

‱ enkle opskrifter pĂ„ sund Ăžkomad til smĂ„ og stĂžrre munde

‱ précise oversigter med optimale kosttilskud

‱ indkĂžbsguide fra A til Å med kemi - frit babygear – bĂ„de budget og luksus

‱ alt at vide om at styrke barnets immunforsvar pĂ„ naturlig vis

Alle bogens anbefalinger er godkendt af lÊge Irene Hage, der har en treÄrig overbygningsuddannelse i komplementÊr medicin fra Bastyr University i Seattle, og Maja Kirkegaard, som er uddannet biolog med en ph.d. om hormonforstyrrende stoffers virkning pÄ kroppens vitaminer og mineraler.