(0)

Baby Rasta

ljudbok och e-bok


I "Baby Rasta" fÄr den chilenskfÞdte privatdetektiv Marcelo Krankl en noget speciel og sÊrdeles grusom sag. I Gambia er en biseksuel dansk turist blevet kastet i en hellig dam og Êdt levende af krokodiller. GerningsmÊndene har optaget den makabre seance pÄ video og lagt den ud pÄ YouTube, Þjensynligt for at ÞdelÊgge Gambias turistindustri, som er en af landets eneste egentlige indtÊgtskilder. Men hvem er i stand til sÄ grufuld en handling? Og hvem har motivet?

Rune Stefansson (f. 1971) er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab fra KĂžbenhavns Universitet. Han har boet og rejst i Latinamerika i mange Ă„r, og her har han hentet inspiration til flere af sine bĂžger. Han debuterede som skĂžnlitterĂŠr forfatter i 2011 med krimien "Blockbuster", som blev den fĂžrste i serien om privatdetektiven Marcelo Krankl.

Den benhÄrde, dameglade privatdetektiv Marcelo Krankl dukkede fÞrste gang op i Rune Stefanssons krimi Blockbuster fra 2011 og efterfÞlgende i Baby Rasta i 2013. Han kaster sig hovedkulds ind i internationale konflikter, som Rune Stefansson formÄr at skildre levende og nÊrkommende.