(451)

Bad Standing

ljudbok och e-bok


Hvordan er det at vÊre prÊsident i en af verdens stÞrste rockerklubber? Hvordan tjener man penge til luksusbiler, luksusliv, Harley'er og kilovis af narko? Og hvor stÊrkt er bikernes broderskab, nÄr det virkelig gÊlder?

For fÞrste gang nogen sinde taler en dansk rocker-prÊsident ud og giver et unikt indblik i livet i en hermetisk lukket verden, hvor tavshed er guld og tale i yderste konsekvens afregnes med dÞden. Hvor sorte penge, narko, vÄben og hurtige biler er hverdag, og hvor unge mÊnd bliver rekrutteret som prÞvemedlemmer i rockernes til tider skrupellÞse verden.

Manden hedder Mick, er 50 Ă„r og var indtil for nylig hĂžjt placeret i det nordiske rockerhierarki. Som tidligere Outlaws- og Bandidos-prĂŠsident har han nu valgt at bryde reglen om ikke at tale om sin kriminalitet i offentligheden.

I denne bog fortÊller Mick om Ärtier med vold, afpresning, narkokriminalitet, vÄbenhandel, misbrug, ugelange byture med endelÞse baner coke, vild sex og meget andet. Men han fortÊller ogsÄ om bagsiden af vesten med de dyrt kÞbte rygmÊrker. Om den regning for livet som toprocker, der i vÊrste fald vil koste ham livet.


UpplÀsare: Peter Carstens
LĂ€ngd: