(0)

Bag volden

e-bok


Grys forÊldre skal et par uger til GrÊkenland, og hun glÊder sig til at vÊre alene hjemme og slappe af. Hun har haft et hÄrdt Är. En veninde, Christina, dÞde, og rygterne siger, det var pÄ grund af stoffer. KÊresten, Sune, skred, og eksamen gik elendigt.

Nu er det heldigvis sommerferie, og Gry deltager i byens traditionsrige voldspil. Det samme gĂžr Anders. han er fyldt 18 og har kĂžrekort, og der er prestige i ham, selvom han er lidt duknakket og har problemhud. FĂžrst og fremmest er han god at snakke med.

Da Anders fortĂŠller, at han er bekymret for sin ekskĂŠreste, Malene, voldspillets smukke stjerne, lytter Gry opmĂŠrksomt.

Malene opfĂžrer sig underligt, og hun er blevet set sammen med nogle af byens pushere. Gry lover Anders at snakke lidt med hende for at finde ud af, om der er grund til bekymring.

Solen skinner, aftenerne er lune, og Gry mĂždes med vennerne ved stranden. Det tegner til ren idyl - men det bliver alt andet end en fredelig sommer.

Linda Lassen (f. 1948) er oprindeligt uddannet lĂŠrer og arbejdede som fĂŠngselslĂŠrer, imens hun sidelĂžbende lĂŠste til psykolog. Lassen fik sin litterĂŠre debut i 1999 med digtsamlingen "Balloner flyver vĂŠk", men specialiserede sig derefter inden for bĂžrne- og ungdomslitteraturen, hvilket blandt andet kom til udtryk i bĂžgerne "Louise" (2001), "Aftalt spil" (2008) og "I vĂŠgtens tegn" (2003).