(9)

Bagelyst

e-bok


BAGELYST indeholder 60 personlige bud pÄ skÞnne kager af Annemette Voss, kendt fra og ikke mindst vinder af Den Store Bagedyst.

Annemettes bagelyst opstod pÄ kÞkkenbordet hos hendes mormor som fem-Ärig. Siden da har hun bagt kager til den helt store guldmedalje, og hendes glÊde ved de sÞde sager er kun vokset med Ärene. Ønsket med denne bog er at inspirere, imponere og forfÞre kageelskere til selv at gÄ i gang med at bage smÄ kunstvÊrker, der alle er en bÄde smagsmÊssig, Êstetisk og visuel nydelse, sÄ glÊden ved lÊkkert hjemmebag kan deles blandt endnu flere familier i de danske hjem.

Bogen indeholder en bred variation af klassisk bagvÊrk, som er tilfÞrtet ekstra 'twist' for at skabe fornyelse og indbyde til mere frihed og leg hjemme i kÞkkenet. Opskrifterne er samtidig nÞje udvalgt, sÄ man bÄde kan kaste sig over simpelt og mere kompliceret bagvÊrk, alt efter tid, lyst og temperament.

Med sin baggrund indenfor arkitektur og design formÄr Annemette at sÊtte sit helt personlige og Êstetiske prÊg pÄ sine kager, der kreeres med nÞje prÊcision og passion for hÄndvÊrket. I bogen giver Annemette tips og tricks til, hvordan man selv nÄr let og elegant i mÄl med kagerne, sÄ selv den mest uerfarne bager fÄr sin bagelyst vÊkket til live.

Langt de fleste af kagerne kan med stor glÊde bages sammen med bÞrn. Hos Annemette er bÞrn altid velkomne i kÞkkenet, sÄ kan det godt vÊre at resultatet bliver lidt mere sjovt og finurligt, men det er kun med til at gÞre bageglÊden endnu stÞrre.

Om forfatteren:

Annemette Voss (f.1984), uddannet bachelor i arkitektur fra Det kongelige Danske Kunstakademi, vinder af Den Store Bagedyst 2013 samt Den Store Julebagedyst 2013 pÄ DR1. Kommer oprindeligt fra Vejle, bor nu med sine to bÞrn i Charlottenlund nord for KÞbenhavn.