(31)

Bageriet i Brooklyn

ljudbok och e-bok


Thea er rejst fra familien hjemme i Kristiania for at arbejde for den rige og mÊgtige Vanderbilt-familie i Amerika. DrÞmmen er at tjene sÄ meget, at hun en dag kan rejse hjem og kÞbe familiebageriet tilbage.

Snart dukker Amanda op, den livsglade pige, hun delte kahyt med pÄ rejsen over Atlanten. Amandas mÞde med Amerika har vÊret langt mere brutalt end Theas, og hun har brug for hjÊlp. Da Amerika som bekendt er et land, hvor drÞmme kan gÄ i opfyldelse, satser de alt og Äbner et bageri i Brooklyn. Men Amanda har sine egne planer, og Thea stÄr snart i en umulig situation, der tvinger hende til at se sig selv med helt nye Þjne.

Bageriet i Brooklyn er et fÊngslende mÞde med en verden af velstand, som den sÄ ud for hundrede Är siden. Det er en varm fortÊlling om drÞmme, venskab og kÊrlighed, men fÞrst og fremmest er det en fortÊlling om at finde sin egen vej og blive fri.

Bageriet i Brooklyn er andet bind i Ellen Vahrs trilogi om bagerdatteren Thea fra Kampen, som rejser til Amerika for at tjene hos den velstÄende Vanderbilt-familie og i mÞdet med det amerikanske eksperiment mister illusioner, vinder hÄb og griber muligheden for at skabe sig sin egen plads i verden.


UpplÀsare: Karen Abrahamsen
LĂ€ngd: