(0)

Baghold i St. Louis

e-bok


Der er lagt op til kamp i gaderne, da HÊvneren ankommer til St. Louis. Og det strÞmmer ind med lejemordere fra hele landet for at fange Bolan i en fÊlde - for nu vil Mafiaen skille sig af med ham for altid. Mord, pengeafpresning og korruption betyder ingenting, efterhÄnden som ligene hober sig op. Mafiaen bliver slÄet tilbage, men Mack Bolan begynder at fÞle sig kamptrÊt. Det har vÊret en lang krig - kan en enkelt mand fortsÊtte kampen mod en sÄ djÊvelsk overmagt?

\"HÊvneren\" er en action-adventure serie om den egenrÄdige Mack Bolan, der som en enmandshÊr mÄ bruge alle sine evner i den evindelige kamp imod kriminaliteten og forbryderne.

Don Pendleton (1927-1995) var en amerikansk forfatter til bÄde skÞn- og faglitteratur. Igennem sin lange forfatterkarriere udgav Pendleton mere end 125 bÞger, som er blevet oversat til mere end 25 sprog og udgivet i nÊsten 200 millioner eksemplarer. Han skrev bÄde actionbÞger, krimier, noveller, manuskripter og essays, men blev mest kendt for sin serie om "HÊvneren" Mack Bolan, som fÞrste gang blev udgivet i 1969.