(3)

Bamse og Gluff-Gluff

e-bok


Bamse hjĂŠlper Lille Hopsa med at aflevere et sĂŠrligt brev til en meget sĂŠrlig fyr, der bor meget langt vĂŠk. PĂ„ vej derhen mĂžder Bamse en masse skĂžre skabninger, og da han ankommer til grotten, hvor han skal aflevere brevet, mĂžder Bamse den onde kong Gluff-Gluff!

Velkommen til Bamses verden!

NĂ„r Bamse spiser Farmors krafthonning, bliver han verdens stĂŠrkeste bjĂžrn! Han er ogsĂ„ verdens rareste bjĂžrn, der hjĂŠlper alle dem, der har brug for hjĂŠlp – bĂ„de venner og uvenner. Bamse er spontan og nysgerrig. Han er gift med Brummelise, og de har fire bĂžrn sammen, trillingerne Bamsemaja, Teddy, Brum samt den lille Bamselotte. NĂ„r Bamse ikke er pĂ„ arbejde i skoven, er han ofte ude pĂ„ eventyr med sine bedste venner Lille Hopsa og Ole Opfinder.

Rune AndreĂĄsson blev fĂždt i Göteborg i 1925 og var bĂ„de serieskaber og animator. Han fandt tidligt interessen for at tegne og debuterede allerede som tegneserietegner i gymnasietiden i ugebladet Allers Familiejournal med historien om Brum. Siden da har han fortryllet lĂŠsere med historier om Lille Rikard, Pellefant og ikke mindst Bamse – verdens stĂŠrkeste bjĂžrn. Med tiden er Bamse blevet en af Nordens mest succesfulde bĂžrneserier, som ogsĂ„ er blevet filmatiseret flere gange.