(4)

Bamsen Geo i Dinosaurland

ljudbok och e-bok


Hver aften falder tusindvis af bÞrn i sÞvn til godnathistorierne om BAMSEN GEO pÄ Spotify, og nu kan de endelig mÞde ham i fire nye bÞger.

Historierne om Geo er blevet lyttet over 5 mio. gange, og den lille bamse med de gule gummi- stÞvler er blevet en fast bestand- del af mange bÞrnefamiliers aftenrutine. Mikkel P. Salmonsen skabte lyduniverset med de gratis godnathistorier pÄ Spotify, da han savnede noget til sine egne tvillinger, og siden har mange tusinde lyttet med. Nu kommer der fire skÞnne bÞger med den elskede bamse. Det er korte, hyggelige fortÊllinger med enkle historier og sÞde illustrationer, der fÞjer nye detaljer til Geos eventyr.

Her er bamsen Geo er en papbog til de allermindste. Her mÞder vi Bamsen Geo, som har sine nye, gule gummistÞvler pÄ og elsker honning- ristede peanuts og jordbÊris.

I de smÄ billedbÞger: Bamsen Geo i Dinosaurland, Bamsen Geo pÄ telttur og Bamsen Geo pÄ havets bund kommer Bamsen Geo ud pÄ spÊndende eventyr. Han ser nye steder og fÄr nye venner. Men han vender altid hjem igen og lÊgger sig til at sove efter en dejlig dag. Perfekte til hÞjtlÊsning og nÊrhed.