(0)

Bankens penge

e-bok


"Manden talte tysk. Han var hÞj og blond og havde blÄ Þjne, og han var i praktisk fritidstÞj. SÄ ud, som man ser ud pÄ en campingplads. Bare ikke sÄ afslappet, som campister i almindelighed ser ud. FrÞken Jensen lagde mÊrke til, at der var store skjolder under armene pÄ hans skjorte, og at hans hÊnder skÊlvede en smule, da hun lukkede ham ind til direktÞren. Det var vel ikke en bankrÞver, hun havde indladt pÄ chefkontoret?"

Det viser sig at vÊre mere alvorligt end bare et bankrÞveri. BankdirektÞrens unge kone er blevet kidnappet af en tysk campist, som hun skÞdeslÞst er faldet i snak med pÄ en ferie, og nu mÄ lÞsesummen betales med bankens penge... men er det virkelig sÄ ligetil?

Forfatterparret Bent Hendel (f. 1929) og Ellen Hendel (f. 1928) har sammen skrevet en lang rĂŠkke krimier. Bent Hendel fik som den fĂžrste sin forfatterdebut med krimien "Bliv hvor du er – og gem dig godt" (1972). To Ă„r senere udgav Ellen Hendel sin debutroman, der samtidig var et samarbejde med Bent Hendel: "En kniv i ryggen" (1974).